Vind een uitdagende vacature op Bonaire

 
  Bonaire

Het vinden van een uitdagende vacature op Bonaire

Voortaan zal het gemakkelijker zijn om een geschikte vacature op Bonaire te vinden. Bonaire is namelijk sinds 10-10-10 een bijzondere gemeente binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

Het eiland heeft altijd een kleine, maar levendige economie gehad en de verwachting is dat de economie een stevige impuls zal krijgen waardoor de werkgelegenheid en dus ook de vacatures op Bonaire zullen toenemen. Tot op heden is het aantal vacatures op Bonaire relatief lager geweest dan op de andere eilanden en de beroepsbevolking werkt voornamelijk in het toerisme, de zoutindustrie en de olieoverslaghaven.  Door de aantrekkende economie zal het ook binnen andere branches mogelijk worden om een vacature op Bonaire vinden op midden- en hoger kaderniveau. 

Vind de vacature op Bonaire die bij jou past 

Als je op de hoogte wilt worden gehouden van een nieuwe vacature op Bonaire binnen jouw vakgebied dan kun je het beste je gegevens en CV via onze website versturen. Wij kunnen dan direct zien of jouw profiel een match is met een vacature op Bonaire. Als we op dat moment geen concrete vacature hebben op Bonaire nemen we jouw CV op in onze database. Via onze Vacature Nieuwsbrief krijg je dan iedere nieuwe vacature op Bonaire gemaild.

Meertaligheid vereist bij veel vacatures op Bonaire

Je moet wel rekening houden met het feit dat de meeste werkgevers op Bonaire op zoek zijn naar meertalige kandidaten. Als je een vacature op Bonaire tegenkomt dan is vaak naast Nederlands en Engels ook (basis) Papiaments en/of Spaans een vereiste  Bij iedere vacature op Bonaire zullen we dan ook zeker vermelden welke talen van belang zijn. Bekijk nu snel onze vacatures op Bonaire!

Wil je meer informatie over wonen & werken in de Dutch Caribbean? Klik dan hier

 

 

 

 
     
 
  Contactgegevens
-
 
Klik hier voor de contactgegevens van de verschillende kantoren.
   
 
 
 
 
   
 
  home - opdrachtgevers - kandidaten - partners - vacatures - testimonials - werken en wonen - contact
ę 2016 Global Resourcing Alle rechten voorbehouden