RECRUITMENTBUREAU ARUBA, BONAIRE, CURAÇAO & SINT MAARTEN

Global Resourcing is al sinds 2004 toonaangevend op het gebied van detachering, werving en selectie en interim management voor opdrachtgevers op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals op midden- en hoger kaderniveau voor zowel tijdelijke als vaste functies.

Global Resourcing heeft het grootste aanbod van Hbo/WO vacatures op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. Op het vacaturegedeelte van de website staat het actuele overzicht.

Vanuit de kantoren op Curaçao en Sint Maarten streven wij naar een hoog niveau aan service waarbij het belang van zowel de opdrachtgever als kandidaat centraal staat.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en de grondige kennis van het bedrijfsleven en de cultuur binnen de Dutch Caribbean zijn wij een vertrouwde en solide businesspartner voor onze opdrachtgevers

De dienstverlening van Global Resourcing kenmerkt zich als: professioneel, flexibel, persoonlijk, snel, betrokken en discreet. Daarnaast verzorgen wij, in overleg met de opdrachtgever, de begeleiding van kandidaten die zich gaan vestigen op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten.