Remote ICT Staffing

“Een kostenbesparende oplossing voor de continuering van uw ICT projecten in onzekere tijden”

Global Resourcing is reeds sinds 2004 toonaangevend op het gebied van Recruitment & Staffing voor opdrachtgevers op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten.

Binnen haar dienstverlening heeft Global Resourcing een speciale focus op de (Remote) Staffing van ICT projecten.

Door te werken met flexibel inzetbare, gekwalificeerde ICT specialisten kunnen projecten ten alle tijden succesvol worden uitgevoerd. ICT Staffing is hierbij het sleutelwoord: het bemensen van ICT-projecten met zelfstandige ICT-ers. Steeds meer bedrijven in de Dutch Caribbean doen een beroep op Global Resourcing voor het verhelpen van capaciteitsproblemen en voor het tijdelijk inhuren van experts met gespecialiseerde  ICT kennis.

De afgelopen 15 jaar heeft Global Resourcing een succesvol trackrecord opgebouwd bij gerenommeerde organisaties binnen het bedrijfsleven en de (semi) Overheid m.b.t. de inhuur van tijdelijke ICT specialisten.

Door de uitbraak van het Corona virus en de (tijdelijke) isolatie van de eilanden door het sluiten van het luchtruim komen organisaties voor grote uitdagingen te staan wat betreft de continuïteit van de doorgang van bestaande,- en toekomstige ICT Projecten.

Global Resourcing heeft hier de juiste oplossing voor!

Het inzetten van remote werkende ICT specialisten.
Dit heeft voor organisaties de volgende voordelen:

  • Flexibele continuering van ICT projecten.
  • Een aanzienlijke kostenbesparing t.o.v. de inhuur van ICT specialisten die op locatie van opdrachtgever werkzaam zijn (geen kosten voor vliegtickets, lokaal verblijf en vervoer).
  • Het aanbod van gekwalificeerde ICT specialisten die beschikbaar zijn om remote te werken is relatief groot.

Voor bedrijven wordt het door de momenteel beschikbare technische innovaties steeds toegankelijker om projecten op afstand uit te zetten en te managen. Global Resourcing is als geen ander in staat om de juiste mensen met de juiste competenties voor tijdelijke remote inzet te leveren. De looptijd van deze projecten kan variëren van enkele weken tot een jaar of zelfs langer, afhankelijk van de behoefte van opdrachtgever.

Global Resourcing heeft de beschikking over een bestand van enkele duizenden ICT kandidaten. Onze kandidaten hebben ervaring in het uitvoeren van vrijwel alle soorten ICT projecten en weten als geen ander wat hierbij komt kijken.

Door gebruik te maken van gemakkelijk verkrijgbare tools kunnen de remote werkende specialisten hun werkzaamheden efficent bijhouden en is het voor Opdrachtgevers eenvoudig om de voortgang van het project te managen.

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met Martin Kingma (Sint Maarten) Of Michael Henriquez (Aruba, Bonaire, Curacao) voor meer informatie.

Martin Kingma
Tel.nr. : +1 721 5 420542 / +1 721 5 238694
E-mail:  mkingma@globalresourcing.org
Home: www.globalresourcing.org

Michael Henriquez
Tel.nr. :  +599 9 5400613
E-mail: mhenriquez@globalresourcing.org