Detachering Opdrachtgevers

Detachering is het tijdelijk inhuren van hoog gekwalificeerd personeel. De gedetacheerde professional valt contractueel onder de verantwoordelijkheid van Global Resourcing, maar valt onder uw operationele leiding en toezicht.

Detacheren kan plaats vinden op individuele basis of op groepsbasis. Wij leveren dus de juiste professional die u nodig heeft gedurende een vaste periode of een compleet team van diverse specialisten. Detacheren is een goede oplossing als u de zekerheid wilt van vaste, flexibele krachten gedurende een van tevoren afgesproken periode.

De meest voorkomende redenen van organisaties om professionals te detacheren zijn:

  • Ziektevervanging
  • Specialistische projecten
  • Zwangerschapsverlof
  • Extra ondersteuning tijdens drukte

Een groot voordeel van detachering is dat u gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel kunt  komen. Daarnaast is een belangrijk voordeel van detacheren dat u als opdrachtgever op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten de professionals maar tijdelijk aan u bindt.

Global Resourcing heeft als geen ander ervaring met het hele proces van werving en selectie en uiteindelijk plaatsing. U kunt zich met de professionals concentreren op de uitvoering van het werk. Wij focussen ons op de volledige dienstverlening eromheen.

De voordelen voor opdrachtgevers op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten

IT Staffing

Binnen Detachering heeft Global Resourcing een speciale focus op de Staffing van ICT projecten.  Iedere ICT-afdeling krijgt er wel eens mee te maken; piekperiodes waarin er acuut behoefte is aan extra capaciteit. Tijdens vakantieperiodes of bijvoorbeeld in het geval van personeelsverloop. Of wilt u soms extra expertise wanneer u ‘licht’ wilt op zaken waar u geen zicht meer op heeft? En wat te doen met het reguliere werk tijdens lopende projecten?

Het slagen van een ICT-project is een spannend en tijdrovend traject. Enorm veel factoren kunnen van invloed zijn op het uiteindelijke resultaat. U als ICT-verantwoordelijke wilt natuurlijk maar één ding; een succesvolle oplevering!

Global Resourcing levert u de juiste mensen met de juiste competenties voor tijdelijke inzet. De looptijd van deze projecten kan variëren van enkele weken tot een jaar of zelfs langer, afhankelijk van uw behoefte.

Door te werken met flexibel inzetbare, gekwalificeerde specialisten kunnen projecten toch succesvol worden uitgevoerd. IT Staffen is hierbij het sleutelwoord: het bemensen van ICT-projecten met zelfstandige ICT-ers. De IT staffing-formule wordt al veelvuldig in Europa en Amerika toegepast en ook steeds meer bedrijven in de Dutch Caribbean doen een beroep op Global Resourcing voor het verhelpen van capaciteitsproblemen en voor het tijdelijk inhuren van experts met bijzondere kennis.

Global Resourcing heeft de beschikking over een bestand van enkele duizenden ICT kandidaten. Onze kandidaten hebben ervaring in het uitvoeren van projecten en migraties en weten als geen ander wat hierbij komt kijken.

Een ander voordeel is dat Global Resourcing zorg draagt voor de complete logistiek die komt kijken bij het resourcen van projecten. Global Resourcing zorgt voor de vluchten, accommodatie en vervoer op het eiland. Vanwege de uitstekende relaties die we hebben met de verschillende partijen op het eiland kunnen wij scherp inkopen en bespaart het de opdrachtgever veel tijd en moeite, omdat wij de complete logistiek uit handen nemen.

De afgelopen jaren heeft Global Resourcing voor een groot aantal gerenommeerde organisaties op de diverse eilanden de staffing van ICT-projecten succesvol verzorgd.

Vergoeding

Voor de dienstverlening Detachering gebruikt Global Resourcing een “add-on rating” vergoeding. Dit wil zeggen dat Global Resourcing een standaard-marge op de kostprijs van de kandidaat legt.

Contact met Global Resourcing

Wilt u meer informatie over detachering en opdrachtgevers op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten, neem dan gerust contact met ons op!