Over Global Resourcing

Vanuit onze kantoren op Curaçao en St. Maarten bedienen wij onze opdrachtgevers in de Dutch Caribbean. Door deze sterke vertegenwoordiging in de regio kunnen wij op ieder eiland de lokale marktkennis bundelen. Hierdoor zijn wij voor onze opdrachtgevers die vaak op meerdere eilanden actief zijn een sterke partner op het gebied van arbeidsbemiddeling.

Klik hier voor de contactgegevens van de verschillende vestigingen van Global Resourcing.

WIE ZIJN WE

Het managementteam van Global Resourcing bestaat uit Martin Kingma, Muriel Donker en Michael Henriquez. Ervaren, gepassioneerd, hart voor ons vak, integer, initiatiefrijk, sparringpartner. Dit beschrijft in de kern wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden in onze werkwijze.

Martin Kingma

Functie: Eigenaar / Managing Director
Verantwoordelijk voor: Strategic Sales Dutch Caribbean / Operational Sales Sint Maarten / Administrative Back-office.

Muriel Donker

Functie: Eigenaar / Managing Director
Verantwoordelijk voor: Operational Back-Office / Recruitment / Marketing.

Michael Henriquez

Functie: Commercial Director
Verantwoordelijk voor: Operational Sales Aruba, Bonaire and Curaçao.

WERVING & SELECTIE, DETACHERING, INTERIM MANAGEMENT

Global Resourcing is gespecialiseerd in het werven en selecteren van professionals op management- en executive niveau, met name afkomstig uit de Dutch Caribbean en Nederland. Tevens detacheren wij ervaren specialisten bij een groot aantal organisaties in de Dutch Caribbean.

Global Resourcing beschikt over een groot bestand aan ervaren ZZP’ers, afkomstig uit de gehele wereld. We bieden verschillende contractvormen: freelance bemiddeling, detachering of een detavast-constructie waarbij de professional na enige tijd in vaste dienst komt bij de opdrachtgever.

Doordat Global Resourcing al sinds 2004 investeert in innovatieve recruitment tools zijn wij in staat om de juiste kandidaat op korte termijn te werven. De kennis en kunde van onze ervaren Recruiters speelt hierbij een belangrijke rol.

WAAR STAAN WE VOOR

Bij Global Resourcing staat het belang van opdrachtgever en kandidaat centraal.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en de grondige kennis van het lokale bedrijfsleven en de cultuur, zijn wij voor een zeer groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers binnen de Dutch Caribbean een vertrouwde en solide businesspartner gebleken. Hierbij verliezen wij nimmer onze kernwaarden uit het oog.

Als kandidaat kun je van Global Resourcing een serieuze sparringpartner verwachten. Het is ons streven dat  kandidaat en opdrachtgever elkaar vinden in ambitie, potentie en competentie. Een goede begeleiding van de kandidaat  staat tijdens de gehele procedure centraal.