“The perfect match”

Daarmee bedoelen wij dat kandidaat en opdrachtgever elkaar vinden in ambitie, potentie en competentie. Global Resourcing heeft continue interessante vacatures bij een groot aantal ondernemingen op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. Wij komen daarom graag in contact met de volgende kandidaten:

Kandidaten woonachtig in Nederland

Altijd al willen wonen en werken in het buitenland? Of geïnteresseerd in een terugkeer naar een van de eilanden binnen de Dutch Caribbean?

Wij zijn continue op zoek naar kandidaten met een avontuurlijke instelling die zich voor een bepaalde periode of voor langere tijd willen vestigen op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten.

Een goede begeleiding van de kandidaat staat voor Global Resourcing centraal. Deze begeleiding omvat zowel het “vertrektraject” vanuit Nederland, als het “aankomsttraject” in de “Dutch Caribbean”. Hierbij moet voornamelijk gedacht worden aan zaken als bijvoorbeeld algemeen advies, begeleiding bij (r)emigratiezaken, scholing kinderen, huisvesting, vervoer ter plaatse, enzovoorts. Indien je wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met onze recruitment afdeling of verstuur je CV via de website.

Kandidaten woonachtig op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten

Wanneer je toe bent aan een volgende stap in je carrière en je wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met onze recruitment afdeling of verstuur je cv via de website.

Klik hier om je cv te sturen

Overzicht actuele vacatures

Voor een overzicht van de actuele vacatures op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten kun je klikken op “Vacatures“. Ook als hier geen concrete vacature bijstaat die aansluit bij jouw profiel ontvangen wij toch graag je CV zodat wij je in de toekomst op de hoogte kunnen houden van interessante vacatures.