“The perfect match”

Daarmee bedoelen wij dat kandidaat en opdrachtgever elkaar vinden in ambitie, potentie en competentie. Global Resourcing heeft continue interessante vacatures en uitdagende interim opdrachten bij een groot aantal ondernemingen op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten. Wij komen daarom graag in contact met de volgende kandidaten:

Kandidaten woonachtig op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten

Wanneer u toe bent aan een volgende stap in uw carriere en u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met onze recruitment afdeling of verstuur uw CV via de website.

Kandidaten woonachtig in Nederland

Altijd al willen wonen en werken in het buitenland?

Wij zijn continue op zoek naar kandidaten met een avontuurlijke instelling die zich voor een bepaalde periode of voor langere tijd willen vestigen op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten. Een goede begeleiding van de kandidaat staat voor Global Resourcing centraal. Deze begeleiding omvat zowel het “vertrektraject” vanuit Nederland, als het “aankomsttraject” in de “Dutch Caribbean”. Hierbij moet voornamelijk gedacht worden aan zaken als bijvoorbeeld algemeen advies, begeleiding bij (r)emigratiezaken, scholing kinderen, huisvesting, vervoer ter plaatse, enzovoorts. Indien u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met onze recruitment afdeling of verstuur uw CV via de website.

Internationale kandidaten

Global Resourcing heeft regelmatig vacatures voor internationale kandidaten. Wij zijn daarom op zoek naar internationale kandidaten met een avontuurlijke instelling die zich voor een bepaalde periode of voor langere tijd willen vestigen op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten. Een goede begeleiding van de kandidaat staat voor Global Resourcing centraal. Deze begeleiding omvat zowel het “vertrektraject” vanuit elke mogelijk land, als het “aankomsttraject” op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten . Hierbij moet voornamelijk gedacht worden aan zaken als bijvoorbeeld algemeen advies, begeleiding bij emigratiezaken, scholing kinderen, huisvesting, vervoer ter plaatse, enzovoorts. Indien u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met onze recruitment afdeling of verstuur uw CV via de website.

Vacatures Aruba, Curacao, Bonaire & St. Maarten
Bekijk alle vacatures

Overzicht actuele vacatures

Voor een overzicht van de actuele vacatures / interim opdrachten op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten kunt u klikken op “Vacatures“. Ook als hier geen opdracht / vacature bijstaat die aansluit bij uw profiel ontvangen wij toch graag uw CV zodat wij in de toekomst op de hoogte kunnen houden van interessante opdrachten.

Indien u geïnteresseerd bent in werken in de “Dutch Caribbean” neem dan contact op met onze recruitment afdeling of verstuur uw CV via de website.